2012. szeptember 28., péntek

#Közérdekű

Sziasztok ! :)

Tudom, hogy úgy volt, hogy ma hozok új részt, de nem így alakult, mivel írok még ezen kívül két blogot..
Szóval holnap lesz itt új rész, de addig is olvassátok az ÚJ blogot, és komizzatok is ! :)



és itt a másik blogom, amit a fejléc alatti menüben is megtaláltok:


Pusziipáá; Nikii c:

2012. szeptember 27., csütörtök

33. fejezet

Sziasztoook ! Végre meghoztam az új részt :) Köszönöm az előző fejezethez a 8 komit.. ^^ <3 Jól esett..c: Szintén, mint mindig mostanában, 2 komment után jön a következő rész :) 
Hope You Like It ! 

Ismeretlen szám
"Gyere le a nappaliba.. Van egy meglepetésem. Xx"

Elolvastam az sms-t és egyből kipattant a szememből az álom. Kíváncsi voltam, de ugyanakkor az ágy és a mellettem békésen szuszogó Niall látványa szinte könyörgött, hogy feküdjek vissza. Végül a kíváncsiság győzött, így lementem úgy, ahogy voltam pizsamába. Mikor leértem nem volt ott senki, így leültem és gondolkodtam, majd valaki befogta a szemeimet, hátulról, és a fülembe suttogott.
- Ssssh. Csak én vagyok. - mondta a férfihang.
- Szia Drake. - suttogtam neki én is vissza. Elvette a kezét a szemeim elől, majd megkerülte a kanapét és leült mellém.
- Szia. - suttogta, majd elmosolyodott.
- Mi volt a meglepetés, amiért hajnali - rá néztem a telefonomra - 4 órakor lehívtál a nappaliba ? - kérdeztem.
- Igazából csak szerettelek volna látni.. - mondta és elég zaavrban volt, így álmosan és kócosan inkább hasonlított egy kisfiúra, mint a napközbeni önmagára. Mind a kettő nagyon tetszett, és hihetetlen édes volt.
- Ééértem. - mondtam, majd fáradtan rámosolyogtam, és rádőltem a vállára. Pár másodperc múlva az ölébe húzott, szóval a fejem már a mellkasán pihent és a hevesen dobogó szívverését hallgattam. - Miért dobog ilyen gyorsan a szíved ? - suttogtam szinte félálomban.
- Mert velem vagy.. - mondta lehelve a szavakat. Felnéztem rá és láttam, hogy a szeme a számat fürkészi, mintha azok csak a puszta gondolattól is az ő ajkain teremnének. Egyre közelebb jött és maximum egy milliméter lehetett az ajkain között, amikor megállt. Éreztem a forró leheletét, ami szinte már zihálás volt, éreztem, hogy ő is akarja, és én is akartam. Nem tudom, hogy a fejem volt kótyagos, mert félálomban voltam, vagy mi történhetett, de akartam. Még is eszembe jutott Lindsay.. és Niall. Nem, ezt nem tehetjük.
- Állj. - mondtam egy kicsit hangosabban, majd elhúztam a fejem és kiszálltam az öléből. Értetlenül nézett rám. - Ne haragudj, de Lindsay.. - kezdtem, de közbevágott.
- Lindsay ? Ugyan már.. Te is tudod, hogy újabban Zayn tetszik neki. - mondta egy enyhe fintorral az arcán, mintha undorodna. - Nem inkább Niallről van szó ? - kérdezte, és mélyen a szemembe nézett, és szinte fogságba ejtett velük. Lerogytam a kanapéra mellé, egy kis távolságot megtartva, majd lassan bólintottam.
- De igen.. - suttogtam. - Ő is.
- Értem.. - mondta keserűen. - Akkor ne haragudj. - mondta kedvesen. - Csak reméltem, hogy.. - kezdte, de megrázta a fejét. - Hagyjuk. - mondta, majd rám mosolygott.
- Köszönöm. - mondtam neki, majd visszamosolyogtam és adtam egy puszit az arcára.
- Ilyeneket ne csinálj, mert még  végén meggondolom magam. - mondta nevetve. - Na menj aludni. - mondta kedvesen.
- És te ? - kérdeztem.
- Majd megyek én is. - mondta.
- Rendben.. - mondtam, majd elindultam a lépcsőn. Amikor a felénél járhattam Drake utánam szólt.
- Nessie.
- Igen ? - kérdeztem félig visszafordulva.
- Legyetek boldogok ! - mondta.
- Köszönöm Drake.. Szép álmokat. - mondtam, majd elmosolyodtam és vissza indultam Niall mellé. Azt hiszem ez kellett, hogy megtudjam. Tényleg szeretem Niallt.
Visszafeküdtem a szőke hercegem mellé, és hozzábújtam. Nem kelt fel, csak fél karjával átölelt. Álombeli reakció.. - gondoltam magamban, majd elnyomott az álom.

****

Reggel arra ébredtem, hogy Niall simogat. Élveztem még pár percig, majd kinyitottam a szememet.
- Jó reggelt. - suttogta, mikor meglátta, hogy ébredezem.
- Neked is. - suttogtam rekedten.
- Tudtad, hogy reggelente még gyönyörűbb vagy ? - kérdezte.
- Köszönöm.. - mondtam neki, és éreztem, hogy elpirulok.
- Ne köszönd az igazságot. - mondta kedvesen.
- Niall.. Én.. öö.. - kezdtem. - Szeretnék beszélni veled. - nyögtem ki végül.
- Miről ? - kérdezte aggódón.
- Nyugodj meg.. Semmi rossz dolog.. Vagy is szerintem. Kettőnkről szeretnék beszélni. - mondtam neki. Felcsillantak a szemei, de az arcára nyugodt kifejezést öltött.
- Szóval.. - kezdtem, majd felültem, hogy a szemébe nézhessek és, hogy egy kis időt nyerjek. - Én nagyon kedvellek téged.. Talán a kedvellek elég gyenge kifejezés, szóval.. uhm. Szeretlek téged, és tudom, hogy mit beszéltünk meg, de Harry eléggé rákattant Medyre, szóval.. azt gondoltam, hogy talán.. - nem tudtam, hogy fejezzem be a mondatot, de nem is volt rá szükség, ugyanis Niall megcsókolt. Még mindig ugyanolyan jól csókol, így hagytam hagy vigyen magával az érzelemhullám és a karomat átkulcsoltam a nyakán, ő pedig a derekamra tette a kezét. Mikor elváltunk én szólaltam meg elsőként.
- Ez életem legjobb reggele. - mondtam neki, a homlokomat az ő homlokának támasztva.
- Egyetértek. - mondta, majd újra megcsókolt.
- Mennyi az idő ? - kérdezte, amikor egy újabb csók után váltunk szét.
- Fél 12 körül. - mondta mosolyogva.
- Lemegyünk enni ? - kérdeztük egyszerre, majd mindketten elnevettük magunkat. 
Kimásztunk az ágyból és Niall adott nekem egy mackó nadrágot, ami kicsit nagy volt rám, de nem érdekelt, főleg, hogy hiperkényelmes volt. Ő is felvett egy nadrágot, meg egy trikót, majd megfogta a kezemet és lesétáltunk a konyhába... Boldogan, szerelmesen és éhesen.

2012. szeptember 23., vasárnap

32. fejezet

Több, mint 5000 oldalmegtekintés ! Nagyon köszönöm <3
Szokásomhoz híven 2 komment után jön a következő ! :3
Hope You Like It ! 

Megérkeztünk a srácokhoz és mivel nem igazán tudtuk mit csináljunk a nappaliban tengődtünk. Majd Zaynnek kipattant a fejéből, hogy üvegezzünk. Én ezt is elleneztem, de mivel egyedül voltam ezzel a dologgal, ezért kénytelen voltam játszani.
- Én kezdek ! - kiáltotta Lindsay.
Senki nem ellenezte a dolgot, szóval Lindsay megpörgette az idő közben fogalmam sincs hogyan oda került üveget. Az üveg körbefordult, majd Zayn-en állapodott meg.
- Hahaha. Zaaaayn. - mondta Lindsay, majd elnevette magát. - Felelsz vagy mersz cukifiú ? - erre az elnevezésre Drake Lindsayre nézett, de az vagy nem vette észre vagy nem akarta észrevenni.
- Hm.. Felelek. - mondta Zayn mosolyogva.
- Félőőős nyuszi. - mondta Gabi, majd adott egy puszit Zayn-nek, mire Lindsay kicsit lenézte Gabit. Gabi szúrósan ránézett és láttam, hogy szólásra nyitja a száját. Rátettem a kezem a térdére és megráztam a fejemet.
- Szóval ? - kérdezte Zayn Lindsaytől és átölelte Gabit.
- Mit szeretsz Gabiban ? - kérdezte kelletlenül Lindsay.
- Mindent. A haját, a szemét, az arcát, a kedvességét, a tulajdonságát, és azt, hogy szeret engem. - mondta Zayn lágyan. Lindsay a szemét forgatta, majd oda dobta az üveget Zaynnek. Zayn pörgetett és az üveg szája felém mutatott.
- Ahh.. Felelek Zayn. - mondtam rögtön.
- Okéé.. - mondta, majd elgondolkodott. - Ha 2 embert vihetnél magaddal Hawaii-ra innen a szobából kit vinnél ? - kérdezte. Már épp szólásra nyitottam a szám, mikor még hozzátette. - Csak fiú lehet !
- Nanee.. - mondtam, majd körbenéztem a szobába ülőkön. - Az első mindenképpen Liam, mert őt még a Holdra is magammal vinném. A második pedig.. Niall. - mondtam, mire az említett személy és azon kívül még Harry, sőt még Gabi és Liam is felém kapta a fejét és kidülledt szemmel bámultak. - Mivan ? - kérdeztem, megrántva a vállam.
- Seeeeemmi.. - mondta nevetve Zayn.
- Nem kell félreérteni semmit Zayni.. - mondtam neki mosolyogva. - Csak és kizárólag, mint haver-barátot vinném magammal. Vagy az a probléma, hogy nem téged vinnélek nyaralni ? - kérdeztem nevetve.
- Honnan tudtad ? - mondta nevetve ő is, mire én csak mosolyogva megráztam a fejem és pörgettem. Az üveg Harry-n állapodott meg.
- Harry bébi felelsz vagy mersz ? - kérdezte helyettem Medy.
- Merek. - mondta ravaszan, majd rám nézett.
- Hm.. - mondtam, majd gonoszan kezdtem mosolyogni. - Okéé. - gondolkodtam egy picit, majd eszembe jutott a tökéletes ötlet. - Írd ki twitteren a követőidnek, hogy mostantól 60 alatti nővel szoba sem állsz ! - mondtam és elkezdtem nevetni, de nem csak én voltam így vele, hanem mindenki körülöttem.
- Okéé. - mondta, majd ő is nevetni kezdett.
Gyorsan kiírta, majd pörgetett, az üveg Medy felé pördült.
- Felelsz vagy mersz ? - kérdezte Hazza incselkedve.
- Felelek. - mondta Medy.
- Chhh. Akkor.. Mi a kedvenc számod tőlünk ? - tette fel az egyszerű kérdést.
-  Ez könnyű. Up All Night. - mondta mosolyogva Medy, majd elvette az üveget és megforgatta. Az üveg szája Drake-re mutatott.
- Nos Drake. - mondta lassan. - Mit szeretnél ?
- Merek ! - mondta, majd rám mosolygott, mire én elpirultam.
- Jól van. Akkor énekelj ! - mondta Medy.
- Na nem ! Azt felejtsd el. - mondta komolyan.
- Oké. Akkor vetkőzz. - mondta Medy, mire Drake levette a pulcsiját.
- Így már tetszik a játék. - mondta Lindsay Drake-re nézve, és átakarta ölelni, de Drake elhessegette és pörgetett. Niallre érkezett az üveg.
- Niall ugye ? - kérdezte Drake, mire a kis ír manó bólintott.
- Merek. - mondta.
- Okéés. Akkor csókold meg Medyt. - mondta. Harry elképedt és Medy is érdekesen nézett Drake-re. Niall először rápillantott Harryre, majd így szólt.
- Kihagyom. - mondta. - Mármint nem Medy miatt, hanem.. Áh. Mindegy. - mondta és levette ő is a pulcsiját.
Még játszottunk egy pár órát, és így eléggé beesteledett, szóval megbeszéltük a srácokkal, hogy akkor itt alszunk.
Zayn elment a szobájába Gabival, Medy pedig Harryvel aludt.
- Harry okosan az unokahúgommal, mert kivasalom a hajadat ! - kiáltottam utána, mire gúnyos nevetést hallottam.
- Csak nem féltékeny vagy ? - kérdezte Drake incselkedve.
- Óó.. Nem tudsz te semmit Drake barátom. - mondta Liam nevetve, mire Drake értetlenül nézett rám, én pedig csak legyintettem.
- Mi hol alszunk ? - kérdezte Lindsay. Amíg Liam elmagyarázta neki, hogy mi hol van, addig én még Drake-kel beszélgettem egy kicsit. Számot is cseréltünk, bár nem értettem, hogy ez miért volt fontos ilyenkor. Na mindegy. Drake és Lindsay is elvonultak. Louis is elköszönt tőlünk, szóval már csak Niall, Liam és Én maradtunk lent.
- Választhatsz Ness. - mondta nevetve Niall. - Csak vicceltem. Tudom, hogy Liammel alszol. - tette hozzá gyorsan.
- Ami azt illeti.. - kezdtem, mivel közben eszembe jutott a megállapodás, amit kötöttünk. - Nekem mindegy. - mondtam mosolyogva.
- Akkor most menj hozzá, mert kész katasztrófa veled aludni. - mondta Liam nevetve.
- Jól van Payne. Megjegyeztem ! - mondtam neki, majd mind a hárman felmentünk aludni.
- Kérsz egy pólót aludni ? - kérdezte Niall, miközben átöltözött.
- Aha. - mondtam, majd miután oda adta a pólót elmentem a fürdőbe, ahol átöltöztem és utána visszamentem.
Niall már az ágyban feküdt és a telefonját babrálta.
- Ugye van rajtad ruha ? - kérdeztem nevetve.
- Van. Egy boxer. - mondta nevetve ő is.
- Több, mint a semmi. - mondtam majd megvontam a vállam és befeküdtem Niall mellé, aki letette a telefonját és leoltotta a kislámpát maga mellett, így csak a Hold világított be az ablakon.
- Milyen volt a múltkori randid ? - kérdeztem, mert már régóta fúrta az oldalamat a kérdés.
- Hát.. Megbeszéltük a csajjal, hogy nem illünk össze. - mondta egyszerűen.
- Ohh.. Értem. - mondtam neki. - Sajnálom.
- Én nem. - felelte.
- Miért ? - kérdeztem, de féltem hallani a választ.
- Miért alszol velem ? - kérdezte kikerülve a kérdésemet.
- Zavarlak ? - kérdeztem.
- Te is tudod, hogy nem. - mondta.
- Akkor jó. - mondtam.
Egy ideig csöndben voltunk, majd Niall adott egy puszit a homlokomra.
- Jó éjszakát Nessie.
- Neked is. - mondtam.
Egy kis idő múlva elaludtam, majd hajnalban kaptam egy sms-t.

31. fejezet

Megint 2 komment után jön a következő rész ! :)
Hope you like it 


- Na szóval.. - tért vissza a szobába Liam. - Kn. fél óra múlva találkozunk a srácokkal. Pontosabban ide jönnek, és innen megyünk.
- Úristenúristenúristen. - ugrándozott Medy, majd megölelte Liamet. - Akkor én most felmegyek készülődni. - mondta nagy mosollyal az arcán.
- Menj csak. - mosolyogtam rá.
- Várj. Megyek én is. - mondta Lindsay, és adott egy csókot Drake-nek, amin nagyon meglepődtem, mert nem tudtam, hogy együtt vannak, majd felmentek az emeletre.
- Én meg mindjárt jövök. - kacsintott rám Liam, és kisétált a szobából kettesben hagyva engem Drake-kel.
Idegességemben elkezdtem izegni-mozogni.
- Szóval.. Nem akarjuk egy kicsit megismerni egymást ? - kérdezte mosolyogva Drake és közelebb ült hozzám.
- Hát.. - kezdtem, de alig tudtam beszélni, mert valamiért folyamatosan zavarban voltam a jelenlétében.. Mondjuk nem csoda, hihetetlen jól néz ki. - De. - mosolyogtam rá. - Miért ne ?
- Okéé. Akkor én kérdezek te válaszolsz, majd fordítva. - mondta, mire egyetértésképp bólintottam. - Mióta élsz itt ? - kérdezte.
- Másfél hónapja jöttünk ki nyaralni apához a barátnőmmel.
- Oké. Te jössz. - mondta, majd elmosolyodott.
- Mióta vagytok együtt Lindsay-vel ?
- Húha. Egyből a közepébe. - kacsintott rám, mire én csak mosolyogva megvontam a vállam. - Másfél hónapja. - bólintottam. - Hol van a barátnőd ?
- Zaynnel. Az egyik bandataggal. - feleltem. - Szereted Lindsayt ?
- Hát.. szeretem, de.. Hogy is mondjam. Mindegy, majd megismered.
- Héé. Ne térj ki a válasz elől ! - mondtam neki.
- Én aztán nem. - mondta, majd elmosolyodott én meg szinte elolvadtam.
Még 10 percig ezt játszottuk és elég sok mindent megtudtam Drake-ről. Nagyon aranyos srác, és kiderült, hogy tud gitározni én meg viccből mondtam neki, hogy megtaníthat. Ő komolyan vette, szóval ő lesz a gitártanárom.
- Okéé. Utolsó kérdés. - mondta és még közelebb húzódott. - Mit szólnál, ha most megcsókolnálak ? - kérdezte, és a feje tényleg eléggé a csókzónában volt.
- Én.. Öö.. - kezdtem el hebegni-habogni.
- HELLOOOOOOO EMBEREEEEEEEEEK ! - mondtak a srácok, és Gabi, akik éppen ebben a pillanatban jöttek, vagy inkább törtek be az ajtón, mi azonnal szétrebbentünk, és fel is pattantam Drake mellől üdvözölni őket. Lindsay és Medy is lejöttek az emeletről.
Mind leültünk a nappaliba, ami szerencsére elég nagy és így elfértünk.
- Ő itt az unokahúgom. - mutattam Medyre.
- Sziasztok. Medy vagyok. - mondta teljes extázisban.
- Hello Medy. - mondták kórusban a fiúk.
- Hé Ness. - mondta Harry nekem, de közben le sem vette a szemét Medyről. - Nem mondtad, hogy az unokahúgod ilyen gyönyörű.
Medy a bók hallatán teljesen elpirult és elkezdett kuncogni.
- Mi van, ha anyámat hívom rá is ráhajtasz ? - kérdeztem flegmán, de Harry nem is figyelt. Medy ugyan vetett rám egy furcsa nézést, de senki nem szólt semmit. - Ő pedig itt Lindsay, Medy barátnője. - mutattam az unokahúgom mellett ülő lányra. - És végül, de nem utolsó sorban Drake. - mondtam mosolyogva.
- Hello Harry vagyok.
- Én meg Niall.
- Louis.
- Zayn. - mondták a fiúk sorban.
- Engem meg már ismertek. - mondta Liam.
- Én pedig Gabi vagyok.
- A legjobb barátnőm. - tettem hozzá.
- Most, hogy már mindenki bemutatkozott, és mindenki ismer mindenkit.. Hova megyünk ? - kérdezte Liam.
- London Eye ? Big Ben ? Tower ? Nando's ? - kérdezte Niall.
- Felőlem. - mondtam feltartva a kezeimet. - Medy ? - kérdeztem, de nem válaszolt. Túlságosan elveszett azokban a már jól ismert zöld szemekben. - MEDALAINE ! - mondtam egy kicsit hangosabban.
- Mi ? Mi van ? - kérdezte.
- Na ne.. Medy hidd el ennek nem lesz jó vége. - mondta Liam, és kapott is Harrytől egy csúnya nézést. Csoda.. Elszakította a szemét Medyről.
- Minek ? Mi van ? - kérdezte megint.
- Na jó ! Induljunk. - mondta Zayn, majd felpattant. Én és a srácok követtük a példáját. Csak az újdonsült szerelmes pár maradt ülve, de Louis megoldotta a dolgot. Megfogta Harry göndörfürtjét, és elindult.
- Ááá. Ez fájt, te gyökér ! - mondta nevetve Lounak.
- Így jártál ! - kacsintott rá Lou.

****

Miután megnéztük a Big Bent és a Towert felültünk a London Eye-ra. Míg a kerék körbe ért, az alatt a fél óra alatt még jobban megismerkedtünk. Drake folyton mellém ült, és "véletlenül" mindig megérintett valahol. Élveztem a közelségét, mert tényleg helyes és aranyos. De nem akartam tőle semmit, mert barátnője van. Beszélgettem Gabival is egy kicsit, elmeséltem neki a nappaliban történt Drake-es dolgot. Niallel és Liammel is hülyültünk egy kicsit. Csináltunk egy csomó képet is, biztos viccesek lettek, mert a legtöbben hülye fejet vágtunk. Medy és Harry végig beszélgették az utat nem is foglalkozva mással. Lindsay Zaynnel és néha-néha Liammel beszélgetett.
Mikor leszálltunk kitaláltuk, pontosabban Niall kitalálta, hogy menjünk el a Nando's-ba enni.
A szokásos lánytömeg megint megtalált minket, így a fiúk kiosztottak pár autogramot és képet, majd bementünk az étterembe.
Mikor leültünk és rendeltünk is Lindsay szólalt meg.
- Szóval Ti ilyen sztárféleségek vagytok ? - kérdezte.
- Fogjuk rá. - mondta mosolyogva Niall.
- Ééértem.
- Tud valamelyikőtök gitározni ? - kérdezte Drake.
- Leginkább Niall szokott. - mondta Lou a szőkeség felé bökve.
- Akkor jóban leszünk. - mondta Niallnek.
- Biztosan. - felelte.
- Ness-el még náluk megbeszéltük, hogy megtanítom gitározni. Igaz ? - kérdezte felém fordulva.
- Aham. - mondtam, majd lesütöttem a szememet, hogy ne lássam a rám szegeződő szempárokat.
Kihozták az ételt, szóval mindenki elkezdett enni. Hamar befejeztük, majd fizettünk és Harry ötletére - amit én elleneztem - elmentünk a srácokhoz.


2012. szeptember 22., szombat

30. fejezet

HA ESTIG MEG LESZ A 2 KOMMENT AKKOR MÉG MA JÖN AZ ÚJ RÉSZ ! <3 XoXo. Nikii
hope u like it   

Liammel mászkálgattunk a városban egy kicsit és beültünk kajálni is. Tök jól elvoltunk, sokat beszélgettünk és szerintem aznap vált tényleg a legjobb barátommá. Ő olyan tipikus legjobb barát, akire bármikor számíthatsz. Felhívhatod hajnalban, felveszi és megvigasztal, sőt talán át is megy hozzád. Meg véd, ha valami nem normális beléd köt, és eljátssza a pasidat, ha valakit féltékennyé akarsz tenni.  Ő ilyen, és én nagyon szeretem.
- Na gyere. Lassan induljunk. - mondta nekem, miközben megitta az utolsó kortyot az üdítőjéből.
- Oké-oké. De én annyit ettem, hogy szerintem csak gurulok utánad. - mondtam nevetve.
- Jaa. Tényleg. Híztál ? Olyan dagadtnak tűnsz, mint egy pálcika. - mondta ő is nevetve.
- Nagyon vicces Payne. - feleltem neki, majd felálltunk és kimentünk a Mc Donald's-ból és visszasétáltunk a kocsihoz. Liam beindította a motort és siettünk a reptérre, mert késésben voltunk. 20 perc múlva kiszálltunk a reptéren, ahol szokás szerint nagy nyüzsgés volt, főleg, amikor a rajongók meglátták Liam-et. Azonnal megbombáztak minket a kérdésekkel, és fényképet meg autogrammot kértek. Még tőlem is ! Hát emberek.. Ki vagyok én, hogy autogrammot osszak ? Nagyon jól esett azért, hogy velem is foglalkoztak és nem néztek le. Sok Directioner például a twitteren is fenyegető leveleket írnak nekem, de nem foglalkozom velük. Kit érdekelnek ? Viszont ők itt nagyon kedvesek voltak, de aztán el kellett köszönnünk, mert bemondták a gépet, amivel Medyék jöttek.
Miközben vártuk, hogy megérkezzenek Liam viccelődött velem.
- Húú. Nessie a sztár ! - mondta viccesen.
- Nagyon vicces vagy. - nevettem. - De egyébként nagyon kedvesek voltak. - mosolyodtam el.
- Igen. Vannak köztük hihetetlen aranyos és kedves rajongók, de vannak olyan fanatikusok, akiktől kifejezetten félek. - mondta.
Éppen akartam volna valamit mondani, amikor valaki a nevemet sikította. Megfordultam és Medy állt ott azonnal elkezdtünk egymás felé rohanni és megöleltük egymást.
- Úristen !
- Úristen ! - ismételtem.
- Londonba vagyok veleeeeeeeeeeeed ! - sikította. Óvatosan körbenéztem, hogy mennyien kapták felénk a fejünket, de rájöttem, hogy ezek itt mindennapos cselekedetek.
- Én sem ! Úgy hiányoztál. - mondtam neki, majd még egyszer megöleltem.
Közben egy lány és egy srác sétáltak felénk a bőröndjeiket húzva, és Liam is épp akkor érkezett mellém.
Medynek kikerekedett a szeme.
- Úr..Úristen.. - dadogta.
- Szia. - villantott egy mosolyt Liam. - Liam Payne vagyok. - mondta és a kezét nyújtotta.
- Tu..Tu..Tudom ki vaaaaaaaagy ! - sikította Medy a végét.
- Ohh, kifelejtetted a bemutatkozásodból, hogy az unokahúgod Directioner.
- Ohh, Liam.. Talán azért, mert nem tudta. - szólt közbe Medy mosolyogva.
- Jaa. Úgy más. - mosolygott Liam. - Hát isten hozott Londonba ! - mondta, majd megölelte.
- Ti együtt vagytok ? - kérdezte nagy szemekkel Medy.
- Neeeeem ! Szigorúan csak barátok vagyunk. - feleltem neki.
- Szinte már a húgom. - mondta Liam és megölelt.
- Nos, ők pedig itt Lindsay. - mutatott a lányra. - És Drake. - majd a fiúra.
- Szia. - mosolyogtam Lindsay-re, majd oda mentem hozzá és három puszival köszöntöttem, majd miközben én tovább álltam Drake-hez, aki mellesleg eszméletlenül jól nézett ki Liam sétált Lindsay-hez.
- Sziaa. - feleltem neki.
- Hello szépség. - mondta és egy gyönyörű mosolyt villantott rám, mire én elpirultam.
- Még nem is ismersz, és már hazudsz ? - kérdeztem nevetve.
- Te is tudod, hogy nem hazudtam. - kacsintott rám.
A kis flörtölésünket Lindsay szakította meg.
- Mehetünk vagy még itt helyben elfolytok ? - kérdezte mérgesen.
- Menjünk. Persze. Gyertek. - mondtam és elindultunk a kocsihoz.
Bepakoltuk a cuccaikat a kocsiba, majd elmentünk hozzánk, hogy kipakoljanak.

****

- Na srácook ! - mondtam. - Mit szeretnétek ma csinálni ? - kérdeztem vidáman.
- Ez egy jó kérdés. - mondta Liam, miközben lehuppant mellém a nappalinkba.
- Megnézhetnénk a nevezetességeket. - vetette fel Lindsay.
- Vaaaaagy.. Elmehetnénk megnézni a nevezetességeket a One Directionnel. - mondta és csillogott a szeme. - Már ha nincs túl sok dolgotok. - mosolygott Liamre.
- Szerintem egy ilyen szép lánynak a srácok nem fognak tudni nemet mondani. - bókolt Medynek, aki egyből elpirult. - Ness. Mit szólsz ?
- Háát.. Nem tudom. - néztem rá, hogy értse ez nekem kellemetlen lenne..
- Légysziiiiii. - szólt közbe Medy kérlelve.
- Okéé.. - adtam be a derekam.
- YEPPPP ! - kiáltott fel Medy és megölelt.
- Akkor felhívjam őket ? - kérdezte Liam én pedig bólintottam.
Liam felállt és kiment telefonálni.
- Majd mesélned kell. - súgta nekem Medy és rám kacsintott. Nem egészen értettem, hogy mire gondol, de bólintottam.

2012. szeptember 18., kedd

29. fejezet

Sziasztok ^^ Egy kis változás történt..:) Aki eddig Tammie volt ő Medy lett! :)
Bal oldalt találtok Medyről, Lindsayről és Drakeről képeket a szereplők-nél. :)
2 komi után jön a következő rész ! ^^ <3

♥ hope u like it :) 

Tök jót aludtunk Liammel és az volt a legjobb, hogy nem nyomult rám, se semmi, hiszen csak barátként tekint rám. Sőt már olyan, mintha a bátyám lenne.
Felébredtem és ő még csendesen szuszogott mellettem, ezért gyorsan úgy, ahogy voltam pizsibe lementem a konyhába, hogy reggelit készítsek. Már előre láttam, hogy Niall, hogy fog nekem örülni. Ezen a gondolaton elmosolyodtam.
- Hát te mit mosolyogsz itt magadban korán reggel ? - kérdezte Niall, mire ijedtemben ugrottam egyet és bevertem a fejemet a konyhaszekrénybe.
- Basszus Niall... - mondtam, majd a tenyeremet a fejemre szorítottam.
- Ne haragudj.. Nem akartam. Jól vagy ? - kérdezte aggódva.
- Persze. - feleltem, de a fejem még mindig sajgott.
- Akkor jó. Szóval ? - kérdezte.
- Semmi, csak eszembe jutott, hogy hogy fogsz örülni, ha reggelit csinálok. - mosolyogtam rá.

- Igen, tényleg  örülök. - mondta mosolyogva. - De sajnos enni már nem tudok belőle, mert..
- Csak azt ne mond, hogy tele vagy ! - nevettem el magam a gondolaton.
- Dehogyis ! Az lehetetlenség. - mondta és ő is nevetett. 

- Akkor jó. Már megijedtem. - feleltem még mindig nevetve.
- Vicces. - mondta. - Na szóval az az igazság, hogy megyek el.
- Óóó.. Értem. - feleltem szomorúan. - És hova ? Ha szabad tudnom. - néztem rá, miközben már a kész palacsintatésztát kavargattam.

- Amit tegnap mondtam. Egy lánnyal találkozok. - felelte szégyenlősen és egy kicsit kezdtem kényelmetlenül érezni magam.
- Az jó. - mosolyogtam rá.
- Az.. - felelte, de, mintha nem úgy gondolná. - Akkor menj. Nehogy elkéss. - kacsintottam rá.
- Szia. - mondta és elindult kifelé a konyhából, de megállt az ajtóban és még egyszer visszanézett, mint, aki akar mondani valamit. De végül nem mondott semmit csak ki sétált az ajtón.

- Szia.. - suttogtam inkább csak magamnak.
Kisütöttem 30 db palacsintát, majd egy párat megcsináltam magamnak és Liamnek. Töltöttem pohárba narancslé-t és egy tálcára tettem őket, majd felvittem Liam szobájába. A könyököm közreműködésével kinyitottam az ajtót és beléptem a szobába.
- Jó reggelt. - csicseregtem, majd letettem az éjjeli szekrényre a tálcát, és oda mentem az ablakhoz, hogy egy kis világosságot csempésszek a szobába.
- Znfjehfje fhehfne sndjdjw... - jött a mormogás a takaró alól.
- Felejtsd el. - szóltam neki. - Korán keltem, ezért csináltam neked reggelit.
A reggeli szó hallatán kidugta a fejét a takaró alól és hunyorogva körülnézett. Leültem az ágyra, majd ő is felült és elkezdtünk reggelizni.
- Mi a programod mára ? - kérdezte két falat között.
- Hát.. Ki kell mennem Medy-ék elé a reptérre, plusz valahogy még Nicket is be kéne szorítanom a napomba.. Régen voltam bent nála.
- Ha gondolod akkor a reptérre kivihetlek. - mondta.
- Tényleg ? - néztem rá. - Te vagy a legjobb. - mondtam és megöleltem.
- Tévedsz. - mondta. - Ez a palacsinta a legjobb ! - felelte és elvett egy újabb palacsintát a tálcáról.
- Örülök, hogy ízlik. - mosolyogtam rá. - Te mit tudsz arról, hogy Niall reggel randizni ment ? - kérdeztem.
- Hogy hova ment ? - lepődött meg Liam.
- Randizni.
- Jajj, ugyan már. Biztos csak a Nando's beli reggelijére gondolt. Néha azt is úgy hívja.. Meg drágaságnak. - mondta nevetve.
- Nem.. Liam, ez most komolynak tűnt.
- Nem tudtam semmit.. De, ha szeretnéd akkor majd puhatolózom egy kicsit. - mondta kedvesen.
- Nem szükséges.. Ahogy érzed. - mondtam. - De én hazaugrok átöltözni, és bemegyek Nickhez. - mondtam.
- Minek mész haza ? Itt is van ruhád. - mondta.
- Tudom. De mindegy.
- Jó, akkor várj 10 percet és hazaviszlek, majd elviszlek a kórházba és a reptérre is.
- Imádlak ! - mondtam neki, mire megölelt.
Levittem a tálcát, és amíg Liam felöltözött elmosogattam.



****

- Menj be. - mondta Liam a kórház előterében. - Én itt megvárlak.
- Oké. - mondtam, majd idegesen elindultam Nick kórterme felé, de előtte még megkérdeztem a  biztonság kedvéért, hogy még mindig ott van-e. A nővér bátorítóan mosolygott rám és azt mondta igen.
Végigsétáltam a folyosón, majd benyitottam a szobába. Nem volt bent senki, csak a mozdulatlanul fekvő Nick.
- Szia. - köszöntem neki miközben közelebb húztam a széket az ágyhoz, és leültem rá. - Sajnálom, hogy sokáig nem jöttem, de .. Nem egyszerű az életem. Nem tervezed, hogy felébredj ? Tudod elég vicces dolog így magamba beszélgetni.. Ha jobban belegondolok nem is annyira. Képzeld ma jön az unokatesóm és a barátai. De ne aggódj most már nem foglak elfelejteni.. Nem arról van szó, hogy eddig elfelejtettelek, csak nem volt időm. Sajnálom. - kifogytam a szavakból, így csöndben maradtam és néztem, ahogy békésen fekszik. Megtámasztottam a fejemet a kezemen és behunytam a szemem, miközben a másik kezemmel Nick kezét fogtam. Talán 5-6 perc telhetett el, amikor Nick szorítását éreztem a kezemen, egyből felkaptam a fejem és nővérért kezdtem kiabálni. Rögtön be is szaladt egy.
- Mi a probléma hölgyem ? - nézett rám higgadtan.
- Azt hiszem.. Én.. Szerintem.. Nem tudom lehetséges-e, de megszorította a kezemet.
A nővér kifújta a levegőt, mintha nagyobb bajra számított volna, majd elmosolyodott.
- Nyugodjon meg.. Ez csak reflexszerű mozzanat, tehát magától csinálja a test és nem pedig Mr. Jonas irányítja. - mondta kellemesen nyugodt hangon.
- É..Értem.. - dadogtam. - elnézést. - mondtam lesütve a szememet.
- Semmi gond. Ezért vagyok. -  felelte, majd kiment a kórteremből.
Visszaültem Nick mellé, és elgondolkodtam. Valami azt súgta, hogy ez nem csak reflexszerű mozzanat volt.. Pár perc múlva megint éreztem, de most erősebben.
- Nick.. - szólítottam meg és közben fölé hajoltam. A keze megint megszorította a kezemet, és én is visszaszorítottam jelezve, hogy itt vagyok. A másik kezét egy kicsit megemelte és csukott szemmel pislogott. Mintha ki akarná nyitni a szemét.
Azonnal kiszaladtam a nővérhez és szóltam neki. Hihetetlen gyorsan elhadartam mindent, majd befutott Nickhez.
- Most el kell mennie. - mondta nekem és kitessékelt az ajtón, majd hívta az orvost.
Lassan felfogtam, hogy mit is mondott és teljesen lesokkolva mentem Liam-hez. Elmondtam neki mindent és érzelmek egyvelege látszott az arcán. Sokk, meglepődöttség, boldogság. Felhívtam Joe-t és elmondtam neki is. Azt mondta bejön a kórházba, mondtam neki, hogy engem elküldtek, de azt mondta ő akkor is bemegy. Szóltam neki, hogy értesítsen bármi van, majd letettem, és abban a pillanatban újra csörgött a telefonom.
- Háló ? - szóltam bele.
- Szia cunci. Medy vagyok. Körülbelül 1 óra múlva szállunk le a Londoni reptéren.
- Rendben. Ott leszünk. Szia. - mondtam neki.
- 1 óra múlva lesznek itt Medy-ék.
- Okés. Addig mit csináljunk ? - kérdezte.
- Sétálgassunk, plázázzunk.. Nem tudom. - feleltem.
- Felőlem. - mondta, majd mosolyogva kiszállt az autóból és elindultunk erre-arra.  

2012. szeptember 14., péntek

28. fejezet

Minimum 2 komment és jön a következő :$$ <3 Érdemes hamar meglennie, mert hétvégén több időm van :) Hope u like it !   

Elidőztünk a fiúknál estig még. Sokat beszélgettünk a nappaliba, meg filmeztünk és megint csak beszélgettünk. Majd Niallnek csörgött a telefonja és kiment a szobából. Ezen meglepődtünk, hiszen eddig mindig elintézte előttünk a telefonhívásait. Ez nem csak nekem tűnt fel, így mikor visszaérkezett Liam szóvá is tette.
- Héé Nialler.. Mondd csak.. Mióta van rejtegetni valód ? - kérdezte egy kis komolysággal a hangjában, de nevetve.
Niall rögtön elvörösödött, de végül csak mormogott valamit az orra alatt. Liam csak legyintett egyet, de az én fejemben ott motoszkált a gondolat, hogy tuti, lány van a dologban. Talán egy fél óra telhetett el, amikor megszólalt az én telefonom is. Kicsit arrébb surrantam, de nem mentem ki a szobából.
- Háló ? - szóltam bele kíváncsian.
- Sziaa. Niki te vagy az ? - szólt bele egy lány.
- Ööö. Igen. És te ki vagy ? - kérdeztem.
- Medy vagyok te butaaa. - mondta elnyújtva az 'a' hangot.
- Jajj, szia drágaság. - feleltem mosolyogva, mire Harry idekapta a fejét, aztán mintha leesett volna neki, hogy nincsen semmi köze hozzám - és visszafordult a beszélgetés felé.
- Szóval, azért hívtalak, mert holnap indul a gépünk és ilyen 13.00 körül érkezünk, de addig még írok, emrt most nem tudom pontosan, és, hogy reméljük kijössz elénk a reptérre a barátoddal. - Ennél a mondatnál félrenyeltem a saját nyálamat és elkezdtem fulladozni, a srácok felém kapták a fejüket, mire intettem nekik, hogy rendbe leszek, ami így is történt szerencsére.
- Jól vagy? - szólt aggódva a telefonba. - Baj van?
- Nem, nem, dehogyis. Csak hát izéé. Nincs barátom, szóval valószínűleg egyedül vagy pedig a barátnőmmel megyek ki.
- Okés, nekünk mindegy. De köszi. Akkor holnap beszélünk. Sziaa!
- Sziaaa. - nyújtottam el én is 'a'-t.
Letettem a telefonomat és visszaültem a többiekhez. Senki nem figyelt különösebben a visszaérkezésemre, hanem folytatták a témát, valami balesettel.
Álljunk meg.. Baleset.. Autóbaleset..
- ÚRISTEN ! - szaladt ki a számon a kiáltás. Egyből mindenki felém kapta a fejét és volt, aki kérdőn, volt, aki aggódón nézett rám. - Elfelejtettem Nicket !
Harrytől kaptam egy szemforgatást, Nialltől egy együtt érző nézést, a többieknek pedig megértés futott át az arcán.
Felkaptam maga mellől a telefont és kimentem a szobából, majd kiültem a tornácra és tárcsáztam.
- Igen ? - szólt bele egy hang.
- Szia Joe.. Nessie vagyok.
- Héé. Szia.
- Mi a helyzet Nickkel ? - kérdeztem halkan.
- Hát.. Még mindig nem ébredt fel, de az orvosok azt mondják, hogy javult valamit.. Bár én nem értem, hogy mit javulhatott, ha nem ébredezik..
- Értem.. - feleltem neki.
- Holnap.. Ha esetleg nincs sok dolgod, akkor..
- Persze. Bemegyek.
- Köszönöm. Most le kell tennem. Szia.
- Szia.. - köszöntem el.
Ültem és a sötétedő eget kémleltem és gondolkodtam, amikor a gondolkozásomat léptek zaja törte meg. Oldalra néztem és Niall állt mellettem. Örültem a jelenlétének, de ugyanakkor bosszantott is.
Egyikünk sem szólalt meg csak néztük egymást, majd egy könnycsepp gördült le az arcomon, amit gyorsan le is töröltem. Niall imbolygott a lábán, mint, aki nem tudja, hogy menjen vagy maradjon. Visszanéztem rá és oldalra biccentettem a fejem. Egy pillanatig nézett rám, majd kinyújtotta felém a kezét. Először nem értettem, de végül megfogtam a kezét, mire ő elindult. Megkerülte a házat és bementünk egy ajtón, amit eddig még nem láttam. Felmentünk egy csigalépcsőn, majd Niall egy padlásbejárónak tűnő csapóajtót nyitott ki. Felmásztunk és akkor megpillantottam, hogy hova hozott. A tetőre. Eddig észre sem vettem, hogy sík a tető. Niallnek úgy látszik feltűnt, mert volt itt egy ülőalkalmatosság is, ahová leültünk.
Egymással szemben ültünk és hol egymást néztük, hol pedig az eget kémleltük. Éppen az ég tanulmányozásában merültem el a kellemes csöndben, amikor Niall megfogta a kezemet és összekulcsolta a sajátjával.
- Nem azt beszéltük meg, hogy.. - kezdtem, de félbeszakított.
- De igen. De attól még nézhetünk együtt csillagokat nem ? - kérdezte keserűen.
- De.. - suttogtam neki.
- Tudom, hogy mit beszéltünk meg.. Már meg is tettem az első lépést afelé, hogy túllépjek rajtad.. - felelte és az ujjainkat tanulmányozta.
- Még pedig ? - kérdeztem, de hiba volt. Szerintem magam sem akartam tudni a választ.
- Elhívtam egy lányt randizni.
Ez a mondat úgy érintett, mint egy pofon, vagy egy hideg vizes zuhany, de csak mosolyogtam és azt feleltem, hogy sok sikert. Megsimította az arcomat, majd elengedte a kezemet és felállt.
- Gyere. - mondta.
- Oké. - feleltem mire ő előre ment.
- Niall.. - szóltam utána.
- Igen ? - fordult vissza.
- Köszönöm. - mondtam, mire kérdőn nézett, de aztán leesett neki, hogy arra értettem, hogy felhozott ide. Egy aprót biccentett és elmosolyodott.
Lementünk és a nappaliba már csak Harry és Liam volt.
- Hát a többiek ? - kérdeztük egyszerre Niallel.
- Elmentek aludni. - felelte egyszerűen Liam.
- Aludni ? Ilyenkor ? - kérdezte Niall.
- Na nee. Gabival haza kell mennünk.
- Hát úgy tűnik, hogy itt alszotok. - felelte váll vonogatva Harry,
- Szuper.. Akkor esetleg valaki ad egy pólót, amibe aludhatok ? - kérdeztem.
- Én adok. - mondta segítőkészen Liam. - A vendégszobát meg tudod merre találod. - felelte mosolyogva. - Ha csak nem akarsz valamelyikünkkel aludni. - kacsintott rám. Ezt ne értsétek félre, mi Liammel nagyon jó barátságban vagyunk, ezért mert azt mondani, hogy, ha őt nem zavarom akkor alszok vele. Harry és Niall álla leesett, és kicsit Liam is megdöbbent, de csak mosolygott.
- Jóéjt srácok. - köszöntem el tőlük, de ők még mindig ledöbbenve álltak. Vállat vontam, majd felsiettem Liam után a szobájába.

2012. szeptember 8., szombat

27. fejezet

Sziasztok :3 Remélem tetszik a blogom és nagy izgalommal várjátok a fejezeteket, amik sajnos lehet, hogy csúszásokkal fognak érkezni a suli miatt..:( Ezeket előre is sajnálom. Légyszíves, ha tetszik akkor kommenteljetek. Nagyon fontos lenne, mert ezzel adtok nekem erőt az íráshoz és a véleményetek is nagyon fontos számomra, és már beállítottam, hogy a kommenthez ne kelljen regisztrálni :) Előre is köszönöm. ♥ hope u like it :) 

- Oookéé.. - mondtam lassan, és leültem a fiúkkal szembe, akik látszólag elég idegesek voltak. De most komolyan.. Beszélgettek? RÓÓÓLAM ?! Jézusom.. Vajon mit beszéltek meg? Hogy egyik héten Niallé a másikon meg Harryé leszek?! .. :| Harry megköszörülte a torkát a pillanatnyi kínos csöndben és így visszatértem a jelenbe, azaz a valóságba, ahol két számomra fontos sráccal ülök szembe..
- Szóval..?! - kezdtem, csakhogy megtörjem a csendet.
- Szóval.. - ismételte Niall.
Megint mindent betöltő csend támadt, majd Harry szólalt meg hirtelen.
- Na jó elég ! Megtudjuk ezt beszélni normálisan is nem ? - kérdezte, majd rám és Niallre nézett mi pedig bólintottunk. - Örülök. Figyelj Nessie.. Mindketten nagyon szeretünk téged és mindkettőnk számára nagyon fontos vagy.. - kezdte, majd Niallre nézett megerősítésképp, aki csak egy aprót biccentett.
- Ahogyan ti is nekem srácok. - mondtam és halványan elmosolyodtam.
- Nem akarok összeveszni egy lány miatt Harryvel, még, ha az a lány te is vagy.. - vette át a szót Niall. 
Jézusom.. Lehet, hogy azt fogják mondani, hogy hagyjam békén, mind a kettőjüket és ne találkozzunk soha többet ?! Lehetetlen.. 
- .. szóval azt beszéltük meg, hogy egyikünk sem fog összejönni veled.. - ez a mondat hihetetlenül fájt, bár magam sem értem miért, hiszen ez elég ésszerű megoldás. - addig amíg vagy nekem vagy Harrynek nem lesz barátnője .. - mondta Niall és vörösek voltak a szemei, mintha mindjárt sírna.
- Köszönöm srácok és ne haragudjatok, hogy miattam van az a sok gond.. 
- Ugyan már.. - kezdte volna Niall, de Harry közbevágott.
- Várj ! Mit köszönsz ?
- Az őszinteségeteket, és az ésszerű döntést. - mondtam és halványan elmosolyodtam. - De most ne haragudjatok mennem kell.
Megöleltem mindkettejüket és ügyeltem, hogy ne sírjam el magam. Bár lehetett volna rosszabb is.. 
Kimentem a szobából és benyitottam Zayn szobájába, ahol Gabi és Zayn éppen csókolóztak, de az ajtónyitódásra szétrebbentek.

- Hé .. Kopogni nem.. - kezdte volna Zayn, de, amint meglátta a könnycseppeket az arcomon - amiket akkorra már szabadjára engedtem - elhallgatott.
- Ne haragudjatok.. De Gabi rá érnél egy percre ? Vagy esetleg tízre.. - kértem.
- Persze. - mondta Zayn, majd homlokon csókolta Gabit és kiment a szobából. Mellém érve megszorította a kezemet és a szeme valami olyasmit sugallt, hogy nem lesz semmi baj . 
- Gyere ide. - mondta Gabi és kitárta a karjait, mire én beleborultam az ölébe és keservesen sírtam.

Mikor már megnyugodtam annyira, hogy tudtam beszélni elmeséltem Gabinak mindent betűről-betűre, levegőről-levegőre és mozdulatról-mozdulatig.
- Hát édesem.. - szólt. - Lehetett volna rosszabb is. - mondta, mire én biccentettem hogy tudom és folytatta. - Harryt ismerve hamar túllép rajtad és talál mást és akkor még mindig ott lesz Niall, aki hihetetlen kedves srác.
- Tudom, csak.. rossz ez így. 
- Elhiszem.
- De bunkó vagyok.. - kaptam a fejemhez. - Most akkor ti.. - kezdtem, de nem fejeztem be a mondatot, mert tudtam, hogy így is érti.
- Aha. - mondta és közben vigyorgott.
- Az azt jelenti, hogy..
- Azt.
- És akkor..
- AHAAA. - sikította most már.
- Jézusoooom. - sikítottam én is.
Ugráltam a legjobb barátnőmmel és örültem neki, ha már nekem nem jött össze. Hiába vagyok lelkileg a padlón mégis örülök a legjobb barátnőmmel, és hiába van ő a felhők felett 3 méterrel, ő is szomorkodott velem. Azt hiszem ez az örök barátság. 


Miután kiugrándoztuk magunkat lementünk a fiúkhoz, akik mindannyian a nappaliban ültek. Leültünk melléjük és beszélgettünk egy kicsit általános dolgokról és többek közt Zayn bejelentette, hogy Gabi hivatalosan is a barátnője. Közben se Niallel, se Harryvel nem néztünk egymásra.. Ez így nem lesz jó.. Hiányozni fognak, hiszen gondolom ezek után már találkozgatni sem fogunk se semmi. 
Miközben beszélgettünk Anya hívott, amin meglepődtem, mert sokat dolgozik és nagyon-nagyon ritkán beszélünk.. Mennyivel másképp volt ez is régen. Bocsánatot kértem a többiektől és elvonultam.
- Szia Niki. - köszönt anyu.
- Szia mami. - Ne nézzetek így, egyszer anya, aztán anyu vagy mami. Amihez épp kedvem van.
- Csak azért hívlak, mert Medy hívott, hogy ő és egy barátnője, meg annak a barátja Londonba mennek és, hogy adjam meg nekik a számodat, hogy elérhessenek. Megadtam nekik szóval, majd hívni fognak.
- Oké. Köszönöm anyu.

- Nincs mit. Szia kincsem.
- Szia. - feleltem szomorúan, hogy már is letette.
Visszamentem a nappaliba.
- Ki volt az ?
- Anyu. - feleltem.
- Miért hívott? - érdeklődött Gabi.
- Medy, az unokatesóm és egy barátnője meg annak a barátja ide jönnek valamikor egy kis időre, és, hogy majd hívni fognak.
- Értem. - biccentett Gabi.
Utána meséltem még nekik az unokatesómról és mutattam pár évvel ezelőtti fotókat is. Így eléggé eltelt a nap hátralévő része is.

Mint fent említettem várom a kommenteket és 2 komment a minimum. :$ Jók legyetek. Xx Nikii.